Termeni și condiții

Îți mulțumim pentru interesul acordat site-ului www.adnatura.ro (denumit de aici înainte site). Vizitarea şi utilizarea acestui site presupune acceptarea termenilor şi condiţiilor menţionate mai jos.

AdNatura.ro poate conţine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui site. AdNatura.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul şi/sau termenii de utilizare oricarui alt site.

Site-ul www.adnatura.ro apaţine firmei Sc. AdServ SRL, societate comercială cu sediul în Strada Mihai Viteazul nr. 437, Harman, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J08/1101/2004 şi cod unic de înregistrare 16432986.

Utilizator este orice persoană care accesează site-ul în scop informativ sau pentru achiziționarea produselor noastre și care este de acord cu termenii și condițiile de utilizare.

Informațiile publicate prin intermediul acestui site au scop informativ și nu substituie sfatul medicului sau farmacistului, de aceea înaintea achiziționării oricărui produs AdNatura, citeşte atent prospectul.

Drept de proprietate intelectuală

Acest site este administrat de AdNatura, conținutul acestuia neputând fi folosit, transmis sau reprodus în alte scopuri decât cele prevăzute de lege. Așadar, societatea Sc. AdServ SRL deține toate drepturile de autor asupra designului, conținutului, imaginilor, graficii și a tuturor datelor prezente pe site, iar nerespectarea acestui aspect de către utilizator duce la sancționare, conform legii in vigoare.

Litigii

În cazul apariției unor litigii între utilizator și site, acestea se vor rezolva pe cale amiabilă, iar dacă acest lucru nu este posibil se va acționa în instranță.

Limitarea răspunderii

Sc AdServ SRL nu își asumă răspunderea pentru neplăcerile create de erorile, sau neactualizarea informațiilor publicate pe site, care nu se datorează culpei sale.

Produsele prezentate în magazinul online, pot fi comandate în limita stocului disponibil.

Sc AdServ SRL nu își asumă răspunderea pentru costuri sau pierderi, în cazul în care acestea sunt rezultatul nerespectării acestor Termeni și condiții.

Sc AdServ SRL nu își asumă răspunderea pentru niciun prejudiciu cauzat de funcționarea defectuoasă a site-ului.

Sc AdServ SRL oferă utilizatorului acces limitat, in scop informativ și pentru achiziționarea produselor, însă acesta nu are dreptul de a descărca sau modifica parțial sau integral conţinutul site-ul, de a-l reproduce, copia sau vinde, fără acordul scris al societății Sc. AdServ SRL.

Totodată acceptând aceşti termeni şi condiţii de utilizare, te obligi să nu foloseşti niciun program, aplicaţie sau orice alt mijloc de accesare automată a site-ului în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării site-ului.

Utilizatorul poate trimite sugestii și poate solicita informații atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, defăimător, nu afectează viața altor persoane, nu încalcă drepturi de proprietate intelectuală, nu conține viruși și nu promovează diverse campanii. Sc AdServ SRL are dreptul de a șterge conținutul publicat de utilizator, care nu este conform cu Termenii și condițiile de utilizare.

Securitatea și confidențialitate datelor

Informațiile furnizate de către utilizatori, în momentul plasării unei comenzi sunt confidențiale și nu vor fi făcute publice către terți, fără anunțul și acordul prealabil al utilizatorilor.

Site-ul AdNatura folosește măsuri de securitate împotriva pierderii informațiilor furnizate către site, însă nu răspunde pentru erorile de securitate ale serverului care găzduiește site-ul.

Furnizând adresa de e-mail, dai acordul societăţii Sc AdServ SRL, să o folosească pentru transmiterea de oferte, promoţii, mesaje publicitare şi pentru efectuarea de statistici.

Sc AdServ SRL garantează confidenţialitatea datelor utilizatorilor care îşi crează cont pe site-ul AdNatura.

Taxe suplimentare

Prețul plătit de client în urma plasării unei comenzi pe site-ul AdNatura cuprinde prețul produsului și costul transportului. Sc. AdServ SRL nu percepe taxe suplimentare. În cazul în care apare vreo eroare de acest gen, contacteze-ne.

Frauda

O dată cu acceptarea acestor Termeni și condiții, ești direct răspunzător de activitățile tale pe site, așadar nu împărtăși nimănui parola contului tau. Dacă observi că altcineva, necunoscut ți-ar folosit contul, ești obligat să ne contactezi.

Dispoziții finale

În momentul lansării unei comenzi, clientul acceptă Termenii şi condiţiile de utilizare, care au aceeaşi valoare cu a unui contract valabil încheiat.

Limba întrebuințată atât de administratorii şi angajații site-ului cât și de către utilizator este limba română.
Sc AdServ SRL își rezervă dreptul de a aduce modificări acestor Termeni și condiții fără o notificare prealabilă, însă modificările devin aplicabile o dată cu actualizarea lor pe site.

Dacă ai întrebări legate de aplicarea acestor Termeni și condiții contactează-ne.