Ceai de fasole – teci

3.31lei

Greutate

50g

Ingrediente:

Teci de fasole (Phaseolus vulgaris L.)

Principii active: peptide, aminoacizi liberi, hemiceluloză, pectine, vitamine, alantoină, acid salicilic, acid fosforic, săruri minerale.

Descriere

Ceaiul din teci de fasole:

  • Menține un metabolism normal al glucozei datorită enzimelor, polifenolilor și a acidului ascorbic, constituenți prezenți în această plantă.
  • Ajută la controlul greutății
  • Inhibă activitatea enzimei a-amilază, împiedicând astfel transformarea carbohidraților complexi în zaharuri simple, care sunt stocate ca grăsimi de depozitare dacă nu sunt utilizate imediat de organism. Rezultatul este o diminuare a tesutului adipos.

Mod de utilizare:

Intern: decoct. Se fierbe o lingura produs in 250 ml apa timp de 10-15 minute, dupa care se strecoara si se consuma ca atare, la temperatura camerei. Se beau 2- 3 cani cu ceai pe zi, inaintea meselor principale.

Atentionari :

La dozele şi la modul de utilizare recomandate nu se cunosc efecte adverse, excepţie putând face unele persoane alergice la oricare dintre ingrediente.

Informații suplimentare

Greutate

50g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.