Ceai de trifoi-roșu

4.84lei

Greutate

30g

Ingrediente:

Flori de  trifoi-roşu (Trifolium pratense)

Principii active: conține saponozide triterpenice şi flavonozide (izoflavone cu acţiune de tip estrogenic), acizi fenolici, ulei volatil, cumarine.

EAN: 6422875000130 Categorii: ,

Descriere

Ceaiul de trifoi roșu:

  • Ajută femeiile în obținerea unui confort psihic și fizic la menopauză datorită flavonelor, iridoidelor, fitosterolilor și uleiurilor esențiale prezente în această plantă.
  • Susține sănătatea inimii șisănătatea cardiovasculară.
  • Susține sănătatea osoasă.
  • Reglează menstruația si efectele menopauzei.
  • Prezintă efecte benefice la nivel dermal.

Mod de utilizare:

Intern: infuzie din 1 linguriţă de produs la o cană de apă clocotită, se acoperă şi se lasă 10-15 minute, se beau câte 2-3 ceaiuri pe zi.

Pentru a beneficia de întreg potenţialul curativ al plantei, se recomandă utilizarea sa, în special, sub formă de extract la rece: peste două linguriţe de plantă se toarnă 250 ml apă rece. Se amestecă bine şi după 20 de minute se strecoară lichidul într-un vas.

Extern: se prepară ca infuzie concentrată: se introduc 2 linguriţe plantă în 100 ml apă clocotită, se acoperă şi se lasă 10-15 minute. Se aplică pe piele sub formă de comprese sau cataplasme.

 

Atentionari :

La dozele şi la modul de utilizare recomandate nu se cunosc efecte adverse, excepţie putând face unele persoane alergice la oricare dintre ingrediente.

Informații suplimentare

Greutate

30g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.