Ceai de lavandă

5.23lei

Greutate

50g

Ingrediente:

Flori de lavandă (Lavandula angustifolia)

Principii active: ulei esențial (1-3%); derivați de cumarină: umbeliferonă, herniarină; flavonoide; steroli (urme): colesterol, campesterol, stigamsterol, β-sitosterol; triterpene (urme): acid mictomeric, acid ursolic; taninuri: până la 13%; acizi fenilcarboxilici cum ar fi acidul rosmarinic, acidul ferulic, acidul izoferulic, acidul a-cumaric, acidul p-cumaric, acidul gentizinic, acidul p-OH-benzoic, acidul cafeic, acidul melilotic, acidul sinapinic, acidul satinic, acidul vanilinic.

EAN: 6422875000796 Categorii: ,

Descriere

Ceaiul de lavandă:

  • Susține combaterea anxietatii, insomniei, nervozității, stresului.
  • Calmează mintea agitată, liniștește starea de nervozitate. O minte mai calmă si mai liniștită duce la relaxare și la un somn profund, odihnitor.
  • Menține tensiunea arterială in limite normale, ceea ce conduce apoi la un somn liniștit și o stare de calm interior.
  • Menține sănătatea cutanată.

 

MOD DE UTILIZARE:

Intern: infuzie – peste o linguriţă cu plantă se toarnă  250 ml apă clocotită. Vasul se acopera şi se lasă în repaos 10-15 minute, după care se strecoară. Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi.
Extern: se prepară infuzie concentrată din 2 linguri plantă la o cană cu apă clocotită. Se pun comprese pe zona afectată sau se fac băi locale.

Contraindicaţii

Sarcină, alăptare, copii mici, alergie la lavandă.

 

Atentionari :

La dozele şi la modul de utilizare recomandate nu se cunosc efecte adverse, excepţie putând face unele persoane alergice la oricare dintre ingrediente.

Informații suplimentare

Greutate

50g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.