Ceai somn ușor

4.58lei

Greutate

50g

Ingrediente:flori de lavandă (Lavandula angustifolia), flori și fructe de păducel (Crataegus monogyna), părți aeriene de roiniță (Melissa officinalis), părți aeriene de busuioc (Ocimum basilicum), părți aeriene de salvie (Salvia officinale), părți aeriene de talpa-gâștii (Leonurus cardiaca), flori de mușețel (Matricaria chamomilla).

 

Principii active: acid rosmarinic, acid ferulic, acid izoferulic, acid alpha-cumaric, acid p-cumaric, acid gentizinic, acid p-OH-benzoic, acid cafeic, acidul vanilinic, thujona, triterpene, flavone, rezine, tanin, principii amare, substanțe estrogene, azulene, camazulene, flavonozide, rezine, acid salicilic, fitosterine, acid clorogenic, vitaminele B1 si C, săruri minerale.

EAN: 6422875005265 Categorii: ,

Descriere

Ceaiul SOMN UȘOR:

  • Sprijină bunăstarea mentală în caz de tensiune nervoasă și stres.
  • Susține combaterea anxietății, insomniei, nervozității și
  • Calmează mintea agitată, liniștește starea de nervozitate. O minte mai calmă si mai liniștită duce la relaxare și la un somn profund, odihnitor.

 

MOD DE UTILIZARE:

Intern:  infuzie – peste 1-2 linguriţe cu plantă sau 1-2 pliculețe de ceai se toarnă  250 ml de apă clocotită.  Vasul se acoperă şi se lasă în repaos 10-15 minute, după care se strecoară. Se beau 1-2 căni cu ceai pe zi, seara, dupa ora 21.

 

Atentionari :

La dozele şi la modul de utilizare recomandate nu se cunosc efecte adverse, excepţie putând face unele persoane alergice la oricare dintre ingrediente.

Informații suplimentare

Greutate

50g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.