Promotie!

Ceai digestiv

Prețul inițial a fost: 5.42lei.Prețul curent este: 4.88lei.

Greutate

50g

Ingrediente:seminte de coriandru (Coriandrum sativum) – 14%,  fructe de anason (Pimpinella anisum) – 14%, fructe de chimen (Carum carvi) -13%, frunze de păpădie (Taraxacum officinale) – 13%, părți aeriene de coada-șoricelului (Achillea millefolium) – 11%, flori de gălbenele (Calendula officinalis) – 11% părți aeriene de cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris) -10%, rizomi de ghimbir (Zingiber officinale) -9%, scoarță de scorțișoară (Cinnamomum cassia) -3%, rădăcini de lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) – 2%.

Principii active: acid petroselinic, acid linoleic, acid oleic, acid palmitic., linalool, a-pinen, camfor, geraniol, lactone sesquiterpene amare, cunoscute în principal ca principii amare, polifenoli, cumarine, flavonoide, beta-amirina, taraxasterol, taraxerol, precum și sterolii liberi (sitosterol, stigmasterin, fitosterină), zingiberen, zingeronă, gingeroli, shogaol, α-farnesen, hidroxicalkon, cinamaldehidă, terpenoide, lignani, derivați de aminoacizi, acizi grași și alcamide, glicirizină și multe altele.

EAN: 6422875005258 Categorii: ,

Descriere

Ceaiul Digestiv este recomandat pentru:

  • Susținerea sistemului digestiv, stimularea digestiei, a secreției gastrice, menține funcționarea sistemului digestiv la parametrii normali.
  • Ajută la eliminarea disconfortului gastric determinat de gazele abdominale, de crampe si de hipersecretia gastrică și biliară.
  • Stimulează digestia greoaie.

 

MOD DE UTILIZARE:

Intern: infuzie – peste 1-2 linguriţe cu plantă sau 1-2 pliculețe de ceai se toarnă  250 ml de apă clocotită.  Vasul se acoperă şi se lasă în repaos 10-15 minute, după care se strecoară. Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi. Se recomandă cure de 3 săptămâni. După o pauză de 3 zile, se poate relua până la obţinerea rezultatelor dorite.

 

Atentionari :

La dozele şi la modul de utilizare recomandate nu se cunosc efecte adverse, excepţie putând face unele persoane alergice la oricare dintre ingrediente.

Informații suplimentare

Greutate

50g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.