Compoziţie: fructele plantei de catina – Hippophae fructus.
 
Principii active: fructele de catina contin vitaminele C, E, B1, B2, PP; carotenoide (provitamine A), flavonoide ( vitamine P); proantociani, pectine, fitosteroli , ulei gras, catehina, acizi triterpenici.
 
Acţiune: ceaiul din fructe de catina are actiune depurativa, antidiareica, puternic vitaminizanta si remineralizanta.
Intrebuintari principale:
Intern: avitaminoze, gripa, astenie, nevroza, ulcer gastric si duodenal, hepatite, stari alergice, diverse dermatoze,  urticarie, diaree, convalescenta. Stimuleaza pofta de mancare.
 
Mod de administrare: 
Intern: infuzie-peste  1-2 lingurite cu plantă se toarna  250 ml apă clocotita. Vasul se acopera si se lasa in repaos 10-15 minute, dupa care se strecoara. Se beau 2-3  cani cu ceai pe zi, cu ½ ore inaintea meselor principale.
Contraindicaţii: nu se cunosc.
 
Acest produs este un supliment alimentar.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. 
A nu se lãsa la îndemâna si la vederea copiilor mici.
A nu se depăşi doza zilnică recomandată pentru consumul zilnic.