Contine: un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: fructe de armurariu, flori de galbenele, iarba de ventrilica, iarba de roinita, iarba de sunatoare, iarba de coada soricelului, radacina de gentiana, frunze de stevie dulce, recunoscute in literatura de specialitate pentru actiunea lor coleretica, colagoga, trofica asupra celulei hepatice calmanta, si antiseptica asupra tubului digestiv, antispastica, analgezica, emenagoga, carminizanta, reepitelizanta.
 
Utilizari traditionale: adjuvant in tratarea bolilor de ficat, imbunatatirea digestiei.
 
Mod de preparare: Uz intern – infuzie. Peste o linguritasau un pliculet de produs se toarna 250 ml  apa clocotita; Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 – 15 minute, agitand din cand in cand. Dupa infuzare se strecoara  si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.
 
Mod de administrare:- intern: se beau pana la 1-2 litri de ceai pe zi; Nu se indulceste. Ceaiul are gust dulceag datorita frunzelor de stevie dulce numita si “iarba de miere” (Stevia rebaudiana) care contin substante dulci permise diabeticilor si supraponderalilor deoarece sunt practic lipsite de aport caloric.
Cereti sfatul specialistului pentru problemele dvs.!
 
Acest produs este un supliment alimentar.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. 
A nu se lasa la îndemana si la vederea copiilor mici.
A nu se depasi doza zilnică recomandată pentru consumul zilnic.