- supliment alimentar -

Conține: un amestec omogen în proporții variabile din următoarele ingrediente: frunze de ceai verde, iarbă Mate, iarbă de lămâie, Ginkgo biloba, stevie dulce,  iarbă de Roiboos, rizomi de ghimbir și scorțișoară, recunoscute, atât din utilizarea lor tradițională din țările din care se importă, cât și din literatura de specialitate, pentru acțiunea lor antioxidantă și de combatere a efectelor negative a radicalilor liberi, de stimulare a digestiei și a arderii grăsimilor cât și pentru acțiunea de stimulare a memoriei, creșterea capacității de concentrare, îmbunătățirea atenției. De asemenea plantele utilizate la prepararea acestui ceai sunt recunoscute pentru acțiunea lor antibacteriană, diuretică, dezinfectantă a căilor urinare și de  stimulare a funcțiilor rinichilor.

Utilizări: pentru îmbunătățirea funcțiilor creierului, creșterii atenției, puterii de concentrare și memorare cât  și pentru stimularea funcțiilor renale. Nu se recomandă copiilor, gravidelor și mamelor care alăptează iar la adulți nu se recomandă consumul înainte de culcare.

La dozele zilnice recomandate nu se cunosc acțiuni adverse excepție putând face unele persoane alergice eventual la anumite plante din compoziție.

Mod de preparare: Uz intern – infuzie. Peste 1-2 pliculețe se toarnă 200-250 ml  apă clocotită; Vasul se acoperă și se lasă în repaus 10 – 15 minute, agitând din când în când. După infuzare se  scot pliculețele și se poate adăuga o linguriță de suc proaspăt de lamâie.

Mod de utilizare: până la 3-4 cești pe zi; Ceaiul are gust dulceag datorită frunzelor de Stevie-dulce numită și „Iarbă-de-miere” (Stevia rebaudiana) care conțin substanțe dulci permise diabeticilor și supraponderalilor deoarece sunt practic lipsite de aport caloric.

Cereți sfatul specialistului pentru problemele dvs.!