- supliment alimentar -
 
Conține: un extract 1:10 în soluție hidroglicerică 50% v/v din: fructe de chimion și coriandru, frunze de mentă și păpădie, flori de mușețel, iarbă de cicoare și ventrilică și rizomi de ghimbir, recunoscute  în literatura de specialitate pentru capacitatea lor de reducere a balonărilor și flatulenței.
Acțiuni: pentru reducere a balonărilor și flatulenței.
Mod de utilizare: de 3 ori pe zi câte  ½-1 linguriță de produs la o ceașcă de ceai sau apă pentru diminuarea balonărilor. La dozele și modul de utilizare recomandate, nu se cunosc efecte adverse excepție putând face unele persoane alergice la oricare plantă din compoziție. 
 
Avantajele extractelor glicerice față de cele alcoolice
  1. Glicerina păstrează,  stabilitatea extractului, menținând activă starea de sinergie inițială ceea ce face necesară o cantitate mai mică de compuși activi pentru efecte similare;
  2. Glicerina ajută la eliminarea toxinelor din organism și în special din ficat;
  3. Glicerina inițiază un răspuns imediat de salivație aducând enzime esențiale ce favorizează punerea în funcțiune a absorbției;
  4. Glicerina nu este coroziva, nu afectează mineralele sau componentele minerale legate predispuse la reacții de oxido-reducere;
  5. Glicerina nu este numai un ingredient mineral, fiind listată, de asemenea, ca substanță nutritivă cu efecte ușor laxative;
  6. Glicerina este procesată foarte lent, folosind căile enzimatice;
  7. Glicerina este compatibilă cu utilizarea de către copii, care au subdezvoltate sistemele enzimatice;
  8. Glicerina are un gust dulce, care face mai plăcute (palatabile) componentele din plantele amare sau astringente.
- supliment alimentar -
 
Contine: un extract 1:10 în soluție hidroglicerică 50% v/v din: mătase de porumb, rădăcini de pir,  frunze de ceai verde, mesteacăn, mentă, salvie, iarbă de ventrilică, coada calului, coada șoricelului, recunoscute în literatura de specialitate pentru capacitatea lor de menținere a valorilor normale ale colesterolului și de asigurare a funcționării normale a sistemelor hepatic și renal. 
Acțiuni: pentru menținerea valorilor colesterolului în limite normale și stimularea funcțiilor hepatice și renale.
Mod de utilizare: de 3 ori pe zi câte  ½-1 linguriță de produs la o ceașcă de ceai sau apă pentru menținerea valorilor normale ale colesterolului. La dozele și modul de utilizare recomandate, nu se cunosc efecte adverse excepție putând face unele persoane alergice la oricare plantă din compoziție. 
 
Avantajele extractelor glicerice față de cele alcoolice
  1. Glicerina păstrează,  stabilitatea extractului, menținând activă starea de sinergie inițială ceea ce face necesară o cantitate mai mică de compuși activi pentru efecte similare;
  2. Glicerina ajută la eliminarea toxinelor din organism și în special din ficat;
  3. Glicerina inițiază un răspuns imediat de salivație aducând enzime esențiale ce favorizează punerea în funcțiune a absorbției;
  4. Glicerina nu este coroziva, nu afectează mineralele sau componentele minerale legate predispuse la reacții de oxido-reducere;
  5. Glicerina nu este numai un ingredient mineral, fiind listată, de asemenea, ca substanță nutritivă cu efecte ușor laxative;
  6. Glicerina este procesată foarte lent, folosind căile enzimatice;
  7. Glicerina este compatibilă cu utilizarea de către copii, care au subdezvoltate sistemele enzimatice;
  8. Glicerina are un gust dulce, care face mai plăcute (palatabile) componentele din plantele amare sau astringente.
- supliment alimentar -
 
Contine: un extract 1:10 în soluție hidroglicerică 50% v/v din: fructe de chimion, coriandru, fenicul, frunze de mentă, urzică, scoarță de crușân, scorțișoară, rizomi de ghimbir, recunoscute în literatura de specialitate pentru capacitatea lor de normalizare a funcțiilor colonului. 
Acțiuni: stimularea funcțiilor colonului.
Mod de utilizare: de 3 ori pe zi câte  ½-1 linguriță de produs la o ceașcă de ceai sau apă pentru menținerea funcționării normale a colonului. La dozele și modul de utilizare recomandate, nu se cunosc efecte adverse excepție putând face unele persoane alergice la oricare plantă din compoziție. 
 
Avantajele extractelor glicerice față de cele alcoolice
  1. Glicerina păstrează,  stabilitatea extractului, menținând activă starea de sinergie inițială ceea ce face necesară o cantitate mai mică de compuși activi pentru efecte similare;
  2. Glicerina ajută la eliminarea toxinelor din organism și în special din ficat;
  3. Glicerina inițiază un răspuns imediat de salivație aducând enzime esențiale ce favorizează punerea în funcțiune a absorbției;
  4. Glicerina nu este coroziva, nu afectează mineralele sau componentele minerale legate predispuse la reacții de oxido-reducere;
  5. Glicerina nu este numai un ingredient mineral, fiind listată, de asemenea, ca substanță nutritivă cu efecte ușor laxative;
  6. Glicerina este procesată foarte lent, folosind căile enzimatice;
  7. Glicerina este compatibilă cu utilizarea de către copii, care au subdezvoltate sistemele enzimatice;
  8. Glicerina are un gust dulce, care face mai plăcute (palatabile) componentele din plantele amare sau astringente.
- supliment alimentar -
 
Contine: un extract 1 :10 în soluție hidroglicerică 50% v/v din năpraznic, recunoscută în literatura de specialitate pentru capacitatea ei de menținere a funcținării normale a rinichilor, a organelor genitale masculine și feminine, de normalizare a valorilor glicemiei,  funcționarea normală a colonului, neutralizarea efectelor nocive ale radicalilor liberi, menținerea valorilor normale ale colesterolului.  
Acțiuni: pentru menținerea valorilor colesterolului în limite normale și stimularea funcțiilor sexuale și renale.
Mod de utilizare: de 3 ori pe zi câte  ½-1 linguriță de produs la o ceașcă de ceai sau apă pentru menținerea valorilor normale ale colesterolului, funcționarea normală a colonului, aparatului genital și rinichilor. La dozele și modul de utilizare recomandate, nu se cunosc efecte adverse excepție putând face unele persoane alergice la năpraznic. 
 
Avantajele extractelor glicerice față de cele alcoolice
  1. Glicerina păstrează,  stabilitatea extractului, menținând activă starea de sinergie inițială ceea ce face necesară o cantitate mai mică de compuși activi pentru efecte similare;
  2. Glicerina ajută la eliminarea toxinelor din organism și în special din ficat;
  3. Glicerina inițiază un răspuns imediat de salivație aducând enzime esențiale ce favorizează punerea în funcțiune a absorbției;
  4. Glicerina nu este coroziva, nu afectează mineralele sau componentele minerale legate predispuse la reacții de oxido-reducere;
  5. Glicerina nu este numai un ingredient mineral, fiind listată, de asemenea, ca substanță nutritivă cu efecte ușor laxative;
  6. Glicerina este procesată foarte lent, folosind căile enzimatice;
  7. Glicerina este compatibilă cu utilizarea de către copii, care au subdezvoltate sistemele enzimatice;
  8. Glicerina are un gust dulce, care face mai plăcute (palatabile) componentele din plantele amare sau astringente.
- supliment alimentar -
 
Contine: un extract 1:10 în soluție hidroglicerică 50% v/v din:  fructe de armurariu, anason, frunze de ceai verde, flori de mușețel, soc, iarbă de echinacea, merișor, trei-frați-pătați, recunoscute în literatura de specialitate pentru capacitatea lor de stimulare a eliminării toxinelor și de asigurare a funcționării normale a sistemelui digestiv. 
Acțiuni: pentru stimularea eliminării toxinelor și de asigurare a funcționării normale a sistemelui digestiv. 
Mod de utilizare: de 3 ori pe zi câte  ½-1 linguriță de produs la o ceașcă de ceai sau apă pentru stimularea eliminării toxinelor. La dozele și modul de utilizare recomandate, nu se cunosc efecte adverse excepție putând face unele persoane alergice la oricare plantă din compoziție. 
 
Avantajele extractelor glicerice față de cele alcoolice
  1. Glicerina păstrează,  stabilitatea extractului, menținând activă starea de sinergie inițială ceea ce face necesară o cantitate mai mică de compuși activi pentru efecte similare;
  2. Glicerina ajută la eliminarea toxinelor din organism și în special din ficat;
  3. Glicerina inițiază un răspuns imediat de salivație aducând enzime esențiale ce favorizează punerea în funcțiune a absorbției;
  4. Glicerina nu este coroziva, nu afectează mineralele sau componentele minerale legate predispuse la reacții de oxido-reducere;
  5. Glicerina nu este numai un ingredient mineral, fiind listată, de asemenea, ca substanță nutritivă cu efecte ușor laxative;
  6. Glicerina este procesată foarte lent, folosind căile enzimatice;
  7. Glicerina este compatibilă cu utilizarea de către copii, care au subdezvoltate sistemele enzimatice;
  8. Glicerina are un gust dulce, care face mai plăcute (palatabile) componentele din plantele amare sau astringente.