- supliment alimentar -
 
Contine: un extract 1:10 în soluție hidroglicerică 50% v/v din:  fructe de armurariu, anason, frunze de ceai verde, flori de mușețel, soc, iarbă de echinacea, merișor, trei-frați-pătați, recunoscute în literatura de specialitate pentru capacitatea lor de stimulare a eliminării toxinelor și de asigurare a funcționării normale a sistemelui digestiv. 
Acțiuni: pentru stimularea eliminării toxinelor și de asigurare a funcționării normale a sistemelui digestiv. 
Mod de utilizare: de 3 ori pe zi câte  ½-1 linguriță de produs la o ceașcă de ceai sau apă pentru stimularea eliminării toxinelor. La dozele și modul de utilizare recomandate, nu se cunosc efecte adverse excepție putând face unele persoane alergice la oricare plantă din compoziție. 
 
Avantajele extractelor glicerice față de cele alcoolice
  1. Glicerina păstrează,  stabilitatea extractului, menținând activă starea de sinergie inițială ceea ce face necesară o cantitate mai mică de compuși activi pentru efecte similare;
  2. Glicerina ajută la eliminarea toxinelor din organism și în special din ficat;
  3. Glicerina inițiază un răspuns imediat de salivație aducând enzime esențiale ce favorizează punerea în funcțiune a absorbției;
  4. Glicerina nu este coroziva, nu afectează mineralele sau componentele minerale legate predispuse la reacții de oxido-reducere;
  5. Glicerina nu este numai un ingredient mineral, fiind listată, de asemenea, ca substanță nutritivă cu efecte ușor laxative;
  6. Glicerina este procesată foarte lent, folosind căile enzimatice;
  7. Glicerina este compatibilă cu utilizarea de către copii, care au subdezvoltate sistemele enzimatice;
  8. Glicerina are un gust dulce, care face mai plăcute (palatabile) componentele din plantele amare sau astringente.