Este important să învățăm să preluăm tot ce are natura mai bun pentru a ne ajuta organismul să funcționeze corespunzător. De câte ori ai cumpărat cireșe, ai consumat doar fructul și ai aruncat cozile? Ei bine, data viitoare păstreză-le pentru ca nu știi când un ceai de cozi de cireșe îți poate fi de folos. Acestea sunt bogate în săruri de potasiu, având efecte puternice antioxidante și diuretice, ajutând la tratarea diferitelor afecțiuni.

Grapefruit-ul este un fruct citric cu conținut crescut de enzime care stimulează digestia. Până în secolul XIX când acest fruct a primit denumirea științifică de citrus paradisi, era cunoscut doar ca o varietate de pomelo, rezultată dintr-un amestesc accidental cu portocala. În anii '70 popularitatea grapefruit-ului a crescut datorită beneficiilor sale în curele de slăbire, în 1983 fiind unul dintre cele mai consumate alimente în New York, conform unui studiu al Departamentului Agriculturii Statelor Unite.

Fii curios!

Știai câte miracole și remedii ascunde natura? Citește și află câteva dintre ele, nu știi când îți pot fi de folos:

Diaree

Scris de

Diareea este o afecțiune de care majoritatea oamenilor suferă de mai multe ori pe parcursul vieții, însă atâta timp cât organismul este sănătos, vindecarea este rapidă dacă este asociată cu odihnă și lichide. Diareea poate apărea la orice vârstă, iar una dintre urmările sale este deshidratarea organismului, care se manifestă prin sete, urinări dese, oboseală sau cefalee.

"Five o'clock tea" sau "Ceaiul de la ora 5" reprezintă o caracteristică esențială a Angliei cunoscută peste tot în lume. Vestita tradiție a ceaiului de la ora cinci se spune că ar fi fost adusă în societatea britanică de către ducesa Anne de Bedford, ulterior răspândindu-se în rândul tuturor cetățenilor Marii Britanii.